Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα 8α Λυκοστομίτικα - Έγινε η απονομή στην Μαύρη Θύελλα

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκαν τα 8α Λυκοστομίτικα, τα οποία διοργάνωσε ο Μ.Σ. του χωριού και η τοπική Μαύρη Θύελλα.

Τα χορευτικά συγκροτήματα της Σωσάνδρας και του Λουτρακίου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, υπό τους ήχους της ορχήστρας "Ρυθμοί της Μακεδονίας".

Κατά την διάρκεια της βραδιάς έγινε η απονομή του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας στην Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, από το μέλος της ΕΠΣ Γιάννη Στογιαννίδη. Αξίζει να αναφέρουμε πως αφίχθη αυθημερόν από την Γερμανία για την απονομή, ο διοικητικός παράγοντας της ομάδας Γιώργος Ουρτζάνης. 

Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης μαζί συνεργάτες του και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου επίσης με συνεργάτες του.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:

























































































































































1 σχόλιο:

  1. Πέτρος Τούλιος απτό Λυκόστομο απίστευτος χορευτής μοναδικό ταλέντο.. να σε εχει ο Θεός καλά!υποκλίνομαστε σαν σύλλογος Σωσανδρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365