Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Έκανε σεφτέ στις μεταγραφές η Δόξα Μαυροβουνίου

Ο ταλαντούχος άσος είναι η πρώτη φετινή μεταγραφή των μαυραετών
Την απόκτηση του νεαρού αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα Θωμά Τσίκου ανακοίνωσε η Δόξα Μαυροβουνίου, κάνοντας σεφτέ στην θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο ταλαντούχος άσος είναι η πρώτη φετινή μεταγραφή των μαυραετών και αγωνιζόταν στον Όλυμπο Αψάλου την σεζόν που πέρασε, ενώ έχει περάσει και τον Αλμωπό Αριδαίας U15, Άρη Υδραίας και Άρη Προφήτη Ηλία.

Η παρουσία του αναμένεται να βοηθήσει την Δόξα που έχει βάλει ψηλά τον πήχη για την νέα σεζόν, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφικές προσθήκες στα πλαίσια της ενίσχυσης των Μαυραετών.

12 σχόλια:

  1. Περσι δεν αγωνιζοταν στον Αρη Π. ΗΛΙΑ , αλλα στην ομαδα της Αψαλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις ομαδες τις οποίες αγωνιστηκε περασε και δεν ακουμπησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ *Το χρήμα δεν μπορεί να σου αγοράσει φίλους. Μπορεί όμως να σου χαρίσει εχθρούς *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε,μάλλον εσυ έχεις μπερδέψει τις κατηγορίες στο ποδόσφαιρο,και τα ποσά τα οποία δίνονται σε αυτές,κρίμα είσαι αδιάβαστος…

      Διαγραφή
  4. Λουτσεσκου αν πάρεις και τον φορ από τον Π.Η θα βάλεις φωτιά ανόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες και θα υπαρχει αλλη ομαδα να κοντραριστουν στην α κατηγορια φετος

      Διαγραφή
  5. Λιγος για ομαδα που υποτειθεται του χρονου θα κανει πρωταθλητισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποτίθεται ότι θα θα θα κανει πρωταθλητισμό Ε ναι ειναι λίγος για πρωταθλητισμό που θα θα θα θα κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε προφητακια ρε προφητακια. Όταν έπαιζε σε εσάς ήταν παικτουρα και τώρα είναι λίγος Κάνετε μεταγραφές όπως κάνουμε εμείς και τα λέμε. Μείνατε τέσσερις και ο κούκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκεί στον προφήτη....Μαυροβούνι θα λέτε και θα κλαίτε....και έπονται μεγάλες εκπλήξεις από μεταγραφές...λίγο υπομονή...Όσο για εσάς που βγάζετε χολή για το Μαυροβούνι.. ξέρετε...Σοδες παιδιά Σοοοοοοοδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365