Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

«Ροντέο» σε παιδική χαρά: Άγριο ξύλο με καδρόνια και ρόπαλα μεταξύ οικογενειών για μία... μπάλα

Από τις συμπλοκές που υπήρξαν, ένας άνδρας τραυματίστηκε

Ο καυγάς μεταξύ δύο παιδιών για μία μπάλα, επεκτάθηκε και στους γονείς με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες συμπλοκές στο Πάρκο Περιστέρια.

Ξύλο και των γονέων, όπως λέει ο λαός χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Πάρκο Περιστέρια. Εκεί συνεπλάκησαν δύο οικογένειες (η μία ήταν Ρομά και η άλλη από την Αλβανία), με τα επεισόδια να παίρνουν μεγάλη έκταση, να υπάρχουν τραυματίες και να χρειάζεται η επέμβαση της αστυνομίας.


Σύμφωνα με το GRTimes, όλα ξεκίνησαν όταν δύο παιδιά άρχισαν να τσακώνονται για μία μπάλα, όμως στο καυγά ενεπλάκησαν και οι μανάδες τους. Κάπου εκεί τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν, καθώς στο ξύλο που έπεφτε συμμετείχαν περίπου 20 άτομα που χρησιμοποιούσαν καδρόνια, πέτρες και μπουκάλια.


Από τις συμπλοκές που υπήρξαν, ένας άνδρας τραυματίστηκε ενώ στο σημείο έφτασαν ομάδες της ΟΠΚΕ που προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου.


Ωστόσο η ένταση δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ενώ όλα φαίνονταν πως είχαν ηρεμήσει άτομα που ενεπλάκησαν στον πρώτο καυγά επέστρεψαν στο ίδιο μέρος και επιτέθηκαν εκ νέου. Στο σημείο έφθασαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας που προχώρησαν σε ακόμη τρεις προσαγωγές, οι οποίες συνολικά έφτασαν τις τέσσερις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365