Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Η νέα ομάδα του Μπρέγκα

Θα συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο
Νέο σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Χρήστου Ελευθεριάδη, ο 30χρονος ακραίος επιθετικός με καταγωγή από την Υδραία Αλμωπίας και πρώην άσος του Αλμωπού Αριδαίας, μετά από μία καλή σεζόν στον ΠΑΣ Λαμία με 23 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ σε Super League 1 και Κύπελλο Ελλάδας, θα συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο και συγκεκριμένα στην ομάδα του Ιωνικού.

Ο γνωστός μάνατζερ Νίκος Ζαφειρόπουλος συνόδευσε τον ποδοσφαιριστή στα γραφεία της ΠΑΕ Ιωνικός έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365