Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Αλμωπία: Χωρίς νερό πολλές ώρες Τ.Κ. με ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ

Όπως είναι φυσικό και επόμενο οι διαμαρτυρίες των κατοίκων ήταν έντονες
Απαράδεκτες καταστάσεις βιώνουν οι κάτοικοι Τ.Κ. της Αλμωπιας, μετά την χθεσινή διακοπή ρεύματος.

Συγκεκριμένα οι Τ.Κ. της Ξιφιανής, των Προμαχων και της Κωνσταντίας, έμειναν για παρα πολλές ώρες χωρίς νερό, αφού παρα το γεγονός ότι η ΔΕΥΑ Αλμωπίας προέβη σε όλες της απαραίτητες ενέργειες αποκατάστασης της υδροδότησης, δεν έγινε το ίδιο από πλευράς ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μείνουν χωρίς νερό.

Όπως είναι φυσικό και επόμενο οι διαμαρτυρίες των κατοίκων ήταν έντονες, εν έτη 2022 καλούνται να πληρώσουν πανάκριβα το ρεύμα, αλλά να αναγκάζονται εξαιτίας του να μην έχουν νερό για αρκετές ώρες.

2 σχόλια:

  1. Το απαράδεκτο είναι λίγο....να μην μπορείς να κάνεις τα βασικά και να περιμένεις ο δήμος να πει κάτι και αυτό να γίνει πριν μισή ώρα.. όλη μέρα που ήσασταν; πάλι κάνα πανυγήρι ψάχνατε....όταν θέλετε να δείξετε τα έργα σάς όλο φωτογραφίες είστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην παραπονιέστε για τις διακοπες νερού! Εδώ στην Αλμωπία έχουμε όλα τα άλλα : υπέροχο Κολυμβητήριο με πολλές ώρες κοινού, έχουμε παραλία για ξεκούραση, βιβλιοθήκες να ξεκουραστεί το μυαλό μας αλλά κυρίως Πράσινες πλατείες και πάρκα. Δεν πειράζει ...αντέχουμε με τόσες ανέσεις κι αυτό το κακό...
    Υγ. ας ελπίσουμε τουλάχιστον να καθαρίσουν έγκαιρα τους κάδους μην κολλήσουμε τίποτε με την ευγενική υπενθύμιση: σε όποιον δεν του αρέσει η δουλειά στην καθαριότητα μπορεί να παραιτηθεί.Δεν ειναι με το ζόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365