Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Παραμένουν στον Εθνικό Γιαννιτσών

Παραμένουν στον Εθνικό Γιαννιτσών
Συνεχίζει τις συμφωνίες-ανανεώσεις ο Εθνικός Γιαννιτσών και αυτή την φορά ήταν η σειρά των νεαρών Νίκου Κυργερίδη μεγάλη βοήθεια την σεζόν που πέρασε από τον δυναμικό μεσοαμυντικό και Γιώργου Χριστοφόρου  παίκτης αποκάλυψη που βοήθησε σε αρκετές θέσεις και όπου τον χρειαζόταν η ομάδα, να δώσουν τα χέρια με την διοίκηση των κυανολεύκων και έτσι θα αποτελούν αποτελούν μέλη της ομάδας και την ερχόμενη σεζόν.

Έτσι δύο παίκτες νεαρής ηλικίας από τα πλέον βασικά εργαλεία των πρωταθλητών στην Α1 Πέλλας, που βοήθησαν πολύ την περασμένη σεζόν χρονιά, δίνοντας πολλά στην ομάδα της Ν. Τραπεζούντας, θα βοηθήσουν και φέτος πάλι με την παρουσία τους.

Δύο αθλητές διαμάντια, χωρίς ποτέ να δημιουργήσουν προβλήματα στον σύλλογο, αναμένεται να είναι και την φετινή σεζόν από τους πλέον πολύτιμους παικτες στην ομάδα για το πρωτάθλημα της Α1, όπου ο στόχος θα είναι ένας η διατήρηση των κεκτημένων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365