Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Μεταγραφή ενός ακόμη ταλέντου στον ΠΑΟΚ Δαμιανού

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του κοουτς του Δικεφάλου Γιάννη Αλεξιάδη
Σε μια ακόμη επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο ΠΑΟΚ Δαμιανού, που ανακοίνωσε την μεταγραφή του 16χρονου Φάμπιο Μαλλόλι και πρόσθεσε έναν φιλόδοξο και ταλαντούχο αθλητή στο ρόστερ του.

Ο ταλαντούχος άσος ανήκε μέχρι πρότινος στην Ακαδημία του Πατριαρχείου Γιαννιτσών και πλέον του δίνεται η ευκαιρία, να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του κοουτς του Δικεφάλου Γιάννη Αλεξιάδη, που αρέσκεται να δουλεύει και να δίνει ευκαιρίες σε νεαρά και φιλόδοξα παιδιά που έχουν στόχο την διάκριση.

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ Δαμιανού έχει στραφεί σε νεαρούς και φιλόδοξους αθλητές και έχει βρεί τον τρόπο να υπάρχει ικανοποίηση και στον σύλλογο από την διάθεση και δίψα που δείχνουν οι αθλητές για να βοηθήσουν τον Διξέφαλο, αλλά να υπάρχει ικανοποίηση και στους αθλητές για την ευκαιρίες που τους δίνει μια ομάδα Α1, να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να δείχνουν το ταλέντο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365