Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Σε ομάδα της ΕΠΣ Κιλκίς και ο Γιάννης Μπαμπαλής

Ο αρχηγός του ΑΣ Γιαννιτσά, Γιάννης Μπαμπαλής θα φοράει την φανέλα του φιλόδοξου Απόλλωνα Ευρωπού
Άλλος ένας ποδοσφαιριστή αφήνει τα γήπεδα της Πέλλας και μετακομίζει σε αυτά του Κιλκίς.

Ο αρχηγός του ΑΣ Γιαννιτσά, Γιάννης Μπαμπαλής θα φοράει την φανέλα του φιλόδοξου Απόλλωνα Ευρωπού που φέτος έχει αρκετά υψηλούς στόχους.

Δείτε την ανακοίνωση του Απόλλωνα:
«H διοίκηση του Απόλλωνα συνεχίζει να ενισχύει την ομάδα με εξαιρετικές μεταγραφές.  
Συμφώνησε με τον αρχηγό του Α.Σ Γιαννιτσών Γιάννη Μπαμπαλή.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, με πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα βοηθήσει την ομάδα την φετινή σεζόν. Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης στον Μέγα Αλέξανδρο Ν.Πέλλας, Αναγέννηση  Γιαννιτσών , Εδεσσαϊκό και Εθνικό Γιαννιτσών .
Γιάννη καλώς όρισες, σου ευχόμαστε καλή χρόνια και χωρίς τραυματισμούς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365