Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Συνεχίζεται η υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ασφαλτοστρώσεις έγιναν χθες και σήμερα στον Αρχάγγελο Αλμωπίας. Συγκεκριμένα τις δύο τελευταίες ημέρες έγινε Ασφαλτόστρωση  σε δρόμους του Αρχαγγέλου, οι οποίο ήταν χωματόδρομοι.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης μαζι με τον Αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας Γιάννη Κετικίδη βρέθηκαν στον Αρχάγγελο, όπου επιθεώρησαν από κοντά τις εργασίες ενώ είδαν  και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού, αφού για πολλά χρόνια δεν είχαν γίνει παρεμβάσεις.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης σε σύντομη δήλωση του αναφέρει:

"Προχωράμε με ασφαλτοστρώσεις σε όλα τα χωριά του Δήμου Αλμωπίας. Ο Αρχάγγελος είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Αλμωπίας, το οποίο όμως συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τόσο στους δρόμους εντός του χωριού όσο και περιφερειακά. Εμείς ως δημοτική αρχή υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας και επιλύουμε προβλήματα του χωριού. Στόχος της Δημοτικής μας αρχής παραμένει η διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ σύντομα αναμένεται να έρθει και άλλος εργολάβος που θα κλείσει τις λακκούβες του χωριού. "

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365