Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας ευχαριστεί την Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δείτε την ανακοίνωση

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Αριστοτέλη Σκύδρας για την Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου για την πολύτιμη βοήθεια της προς τον σύλλογο.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Ο Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας ευχαριστεί θερμά τη Δήμαρχο Σκύδρας Κα Ιγνατιάδου και όλους τους Δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, για την ομόφωνη απόφαση τους στο Δημοτικό Συμβούλιο της 08/07/22, στήριξης του συλλόγου, στη δύσκολη χρονιά που ξεκινά σύντομα, στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας του βόλεϊ .


Ευχαριστούμε θερμά και για την κατανόηση όλων, στην ανάγκη άμεσης εκτέλεσης των έργων και παρεμβάσεων που δρομολογούνται, ώστε το κλειστό γυμναστήριο των Καλυβίων Σκύδρας να είναι έγκαιρα έτοιμο, για τις προπονητικές και αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν.


Το όμορφο κλειστό γυμναστήριο των Καλυβίων, θα είναι η προσωρινή έδρα της ομάδας μας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης του κλειστού γυμναστηρίου της Σκύδρας, οι οποίες έχουν δρομολογηθεί.


Στο όμορφο ταξίδι του Αριστοτέλη, με τις πολύπλευρες θετικές επιπτώσεις για τον τόπο μας συνολικά , ζητάμε να είναι συνοδοιπόροι όλοι οι Δημότες, και οι Δημοτικοί σύμβουλοι ως εκπρόσωποι τους, απέδειξαν πως προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Τους ευχαριστούμε θερμά...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365