Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Χαλκιδική: Δύο αγνοούμενοι σε παραλία στο Ποσείδι – Έρευνες από Λιμενικό και Πολεμική Αεροπορία

Οι αγνοούμενοι παρασύρθηκαν μπροστά στα μάτια μας…

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στη Χαλκιδική για τους αγνοούμενους κολυμβητές στο Ποσείδι. Ένας από τους τρεις αρχικά, που είχαν παρασυρθεί εντοπίστηκε σώος. «Οι αγνοούμενοι παρασύρθηκαν μπροστά στα μάτια μας…»


Κορυφώνεται η αγωνία στη Χαλκιδική για τους δύο αγνοούμενους που παρασύρθηκαν από θαλάσσια ρεύματα στα ανοιχτά, στην παραλία Ποσείδι. Το τρίτο άτομο που είχε παρασυρθεί εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00 και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή. Σκάφη του λιμενικού και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, χτενίζουν την περιοχή αδιάκοπα, καθώς τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο όταν νυχτώσει.


Οι έρευνες του Λιμενικού και της Πολεμικής Αεροπορίας στην θαλάσσια περιοχή Ποσείδι στη Χαλκιδική ξεκίνησαν το μεσημέρι όταν οι τρεις κολυμβητές παρασύρθηκαν. «Ξαφνικά χάθηκαν από τα μάτια μας», ανέφεραν άνθρωποι που ήταν στην ίδια παραλία σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Alpha. 


Λουόμενοι είδαν αρχικά τρία άτομα να παρασύρονται από τα θαλάσσια ρεύματα και ειδοποίησαν το λιμενικό. Λίγο πριν τις 19.00 ένας εκ των τριών εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του. Όπως είπε εθελοντής διασώστης στην ΕΡΤ, ο άτυχος κολυμβητής βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, καθώς ήπιε αρκετό νερό αλλά αναμένεται σύντομα να μεταφερθεί με ασφάλεια σε νοσοκομείο.


Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό του Λιμενικού, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο ιδιωτικά σκάφη. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365