Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Στον Δήμο και τον Εμπορικό Σύλλογο Αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ Πέλλας και της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ Πέλλας και της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας την Δευτέρα 18 Ιουλίου πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων μεταξύ των οποίων, με τον Δήμαρχο Αλμωπίας και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλμωπίας. Πρώτος σταθμός των επισκέψεων ήταν το Δημαρχείο Αλμωπίας όπου τα στελέχη της ΔΕΕΠ  και της ΔΗΜΤΟ συνομίλησαν με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπάτση Χρήστο. 

Στην συνέχεια επισκέφτηκαν και συζήτησαν με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλμωπίας κ. Γκλαβάκη Γιώργο. 
Ήταν μια ιδιαίτερα δημιουργική σειρά συναντήσεων στις οποίες συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Αλμωπία και γενικότερα την Π.Ε Πέλλας. 

Την αντιπροσωπεία στελεχών της ΔΕΕΠ Πέλλας και της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας αποτελούσαν: ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πέλλας Ουραηλίδης Θεοδόσης, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Πέγιου Χρυσάνθη(Σάνια), η Γραμματέας της ΔΕΕΠ Πέλλας Χατζηαργυρίου Μαρία, η Υπεύθυνη οικογενειακής πολιτικής & ισότητας των φύλων της ΔΕΕΠ Πέλλας Πλιούτα Κωνσταντίνα, ο Υπεύθυνος εργαζομένων ιδιωτικού & δημοσίου τομέα Σαπακόλης Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Νούσης Αθανάσιος, ο Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Δόκος Γιώργος και η Υπεύθυνη οικογενειακής πολιτικής & ισότητας των φύλων της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Κορέντη Ελένη.







1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365