Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Χρυσή Αλμωπίας: Διοικητικό πρόστιμο σε ένα άτομο για φωτιά σε ξηρά χόρτα

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στην Τ.Κ. Χρυσής του δήμου Αλμπωπίας Πέλλας, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αριδαίας.

1 σχόλιο:

  1. γι αυτούς που κόβουν ξύλα απ τα βουνά θα έχουμε συλλήψεις? θα έχουμε πρόστιμα ή κατάσχεση αυτοκινήτων? περιμένει ο κόσμος έλεγχο....
    Κύριε Δήμαρχε μπορείτε να προσλάβετε κάποιους με δίμηνα να ελέγχουν και να περιπολούν τα βουνά για τους λαθραίους...μπορείτε να σώσετε τα βουνά του τόπου μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365