Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Παραμένει πιστός στην Δόξα Μαυροβουνίου

Ο Βαγγέλης Στεφάνου παραμένει πιστός στους Μαυραετούς

Την παραμονή του νεαρού μεσοεπιθετικού Βαγγέλη Στεφάνου ανακοίνωσε η διοίκηση της Δόξας Μαυροβουνίου, διατηρώντας στην δύναμη της τον ταλαντούχο αθλητή.

Ο Βαγγέλης Στεφάνου παραμένει πιστός στους Μαυραετούς και η προσφορά του αναγνωρίζεται από τους φίλους της ομάδας, είναι έτοιμος να δώσει ότι μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο για λογαριασμό της Δόξας και να δικαιώσει τις προσδοκίες  των ανθρώπων της διοίκησης και του προπονητή, που πιστεύουν πολύ σε αυτόν και για αυτό χωρίς δεύτερη κουβέντα παρέμεινε στον σύλλογο.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365