Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Π.Ε. Πέλλας: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε καταστήματα - Φαινόμενα απάτης και στην Αλμωπία

Σε καμία περίπτωση να μην δίνεται τους τραπεζικούς σας κωδικούς

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν καταστήματα σε όλη την Π.Ε. Πέλλας.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Aridaia365, επιτήδειοι παίρνουν τηλέφωνο σε καταστήματα τα οποία πουλάνε διαφορά προϊόντα και με τεχνάσματα προσπαθούν να ψαρέψουν από τα ανυποψίαστα θύματα τους τους κωδικούς τραπέζης τους. 


Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Aridaia365 περίεργα τηλέφωνα δέχονται από το πρωί αρκετά καταστήματα στην Π.Ε. Πέλλας και φυσικά στην Αλμωπίας


Σε καμία περίπτωση να μην δίνεται τους τραπεζικούς σας κωδικούς, γιατί μπορεί εύκολα οι απατεώνες να σας αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365