Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Απίστευτο περιστατικό στην Αριδαία: Απειλούσε με αλυσοπρίονο αστυνομικούς

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους άντρες του Α.Τ. Αλμωπίας
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης σε γειτονιά της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν το όχημα που οδηγούσε 42χρονος κάτοικος Αριδαίας προσέκρουσε σε κράσπεδο, με αποτέλεσμα στο σημείο να φτάσει η Αστυνομία.

Ο 42χρονος εξαγριώθηκε στην θέα του περιπολικού και άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς με ένα αλυσοπρίονο το οποίο είχε στο όχημα του. Άμεσα στο σημείο έφτασαν ενισχύσεις και έμπειροι αξιωματικοί του Α.Τ. Αλμωπίας.

Μετά από λίγη ώρα διαπραγματεύσεων οι έμπειροι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν, τον υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως αποδείχθηκε 42χρονο και να τον οδηγήσουν στο Α.Τ. Αλμωπίας. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους άντρες του Α.Τ. Αλμωπίας, για την ψυχραιμία που έδειξαν και την διαχείριση του περιστατικού, το οποίο έφεραν εις πέρας αναίμακτα, ενώ κανείς δεν ήξερε πως θα μπορούσε να εξελιχθεί σε αντίθετη περίπτωση.

2 σχόλια:

  1. Σαν πολλοί παλαβοί δεν μαζεύτηκαν στην Αλμωπία? Ελέγχει κανείς τα βράδια στους δρόμους που κυκλοφορούν αδέσποτοι μεθυσμένοι, σε τι φταίει κάποιος αθώος όταν πέσει πάνω του ένας μεθυσμένος οδηγός και στο φινάλε ποιος έχει την ευθύνη για αυτήν την κατάσταση στους δρόμους? τροχαία υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365