Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Βασίλης Παναγιωτίδης: Ακυβέρνητο καραβι η ΕΠΣ Πελλας

Φοβάμαι ότι ιστορικές  δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα!

Έχει παρέλθει το μισό καλοκαίρι και η Εκτελεστική Επιτροπή δεν έχει πάρει καμία απόφαση για τα νέα πρωταθλήματα. Σε πόσους ομίλους θα γίνει η Α1, η Α’ και η Β´ Κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2022-2023;

Εκείνο πάντως που ευχόμαστε, είναι να μην είναι τουρνουά το πρωτάθλημα της Α1 και της Α’ με 7-8 ομάδες, όπως πέρυσι, αλλά να διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 15-16 ομάδων. Φοβάμαι ότι ιστορικές  δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα!

Δεν γνωρίζουν ακόμη οι ομάδες τι παράβολο θα πληρώνουν για τις μετεγγραφές ποδοσφαιριστών. Επιτέλους λύση!

Τέλος, καταλαβαίνω,  το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας των προπονητών, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί το θέμα αυτό να το πληρώσουν τα σωματεία της Α’ και της Β’ κατηγορίας, με την υποχρέωση να απασχολούν προπονητές επ΄αμοιβή. 

Από που θα βρουν οι ομάδες τα χρήματα, με τα πενιχρά έσοδα να απασχολούν προπονητές με 2000-3000 ευρώ το χρόνο; 

Ας φροντίσουν τα συνδικαλιστικά όργανα των προπονητών με τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και την Ε.Π.Ο, να εντάξουν την απασχόληση των Προπονητών στα Προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ, ώστε να μην επιβαρύνουν οικονομικά τα σωματεία και να απασχολούνται οι άνεργοι προπονητές με καλύτερη αμοιβή αλλά και ασφάλεια.

Αναμένουμε παρεμβάσεις και λύσεις στα παραπάνω προβλήματα, ώστε να επιβιώσουν τα σωματεία της Β’ και της Α’ κατηγορίας και να έχουμε αξιόπιστα και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες!!!!

Με  εκτίμηση

Βασίλειος Παναγιωτίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365