Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Ολοκλήρωση συνεργασίας με τον ΠΑΣ Λαμία ο συντοπίτης μας Λουκάς Βύντρα

Δείτε την ανακοίνωση

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Λουκά Βύντρα με τον ΠΑΣ Λαμία και ο έμπειρος άσος με ρίζες από την Αριδαία, είναι σε αναζήτησή ομάδας.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας της Φθιώτιδας, που αποδέσμευςε κι άλλους παίκτες, παρακάτω

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Angel Martinez Ortega, Tyronne Gustavo Del Pino Ramos, Bachana Arabuli, Λουκά Βύντρα, Alhassane Bangoura, Lucas Alves De Araujo, Απόστολο Βέλλιο και Ninua Nika,  θα ήθελε να τους ευχαριστήσει θερμά για την συνεργασία και τη συμβολή τους στην παραμονή της ομάδας στη Super League 1 και να τους ευχηθεί να έχουν υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.»

4 σχόλια:

  1. Πλέον στην ηλικία πού βρίσκεται θα μπορούσε να παίξει στον Άρη Θεοδωρακιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν το Θεοδωράκι ανέβαινει 3-4 κατηγορίες γιατί όχι ? η Λαμία τι παραπάνω είχε δηλαδή ?

      Διαγραφή
  2. Καί λίγο σεβασμό στον παίκτη αυτόν βάζει κάτω κάτι παιδάκια ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365