Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Στους Τσάκους η Σοφία Ναρλίδου - Δείτε την δήλωση της

Στους Τσάκους η υποψία βουλευτής με το κόμμα Έλληνες Σοφία Ναρλίδου, δείτε την δήλωση της
Στους Τσάκους η υποψία βουλευτής με το κόμμα Έλληνες Σοφία Ναρλίδου, δείτε την δήλωση της:

Είχα την χαρά να παρευρεθώ το βράδυ της Πέμπτης και να απολαύσω των πόντιο καλλιτέχνη Αλέξη Παρχαρίδη, στο ποντιακό Πανοϋρ του συλλόγου Ποντίων Τσάκων. 

Εκεί συνάντησα τον πρόεδρο του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Κυριάκο Χρυσίδη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του προσφέρουν μεγάλη και ουσιαστική δράση προς το σύνολο της κοινωνίας.

Τέλος θέλω να συγχαρώ τον σύλλογο Ποντίων Τσάκων για την υπέροχη εκδήλωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365