Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Αλμωπία ΤΩΡΑ: Διακοπή ρεύματος σε κάποιες περιοχές

Η διακοπή ΔΕΝ ήταν προγραμματισμένη

Διακοπή ρεύματος έχει σημειωθεί εδώ και περίπου 20 λεπτά σε τοπικές κοινότητες της Ανατολικής Αλμωπίας. 


Η διακοπή ΔΕΝ ήταν προγραμματισμένη, ενώ στην περιοχή οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες, με αστραπές, βροντές και έντονη κατά τόπους βροχόπτωση.

3 σχόλια:

  1. Και που είναι το παράξενο?
    Έβρεξε και κόπηκε το ρεύμα.
    Μια συνηθισμένη μέρα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι τόπος για να ζήσεις μοντέρνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε παιδία χτες έριξε τόσους κεραυνούς, δεν βρίσκω που ειναι το παράξενο στο να κοπεί το ρεύμα....Αν έβρεχε μονο απλά και ήσυχα τότε ναι θα ήταν περίεργο να κοπει το ρεύμα. Αλλά χτες έριχνε τόσους κεραυνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365