Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

ΑΣΕΠ: Πώς αποδεικνύονται πτυχία, ξένες γλώσσες, πιστοποιητικά και εμπειρία στις προκηρύξεις

Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η διαδικασία καθορισμού από το ΑΣΕΠ απόδειξης τυπικών προσόντων όπως πτυχία, μεταπτυχιακά αλλά και εμπειρία για να κάνει κάποιος αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η διαδικασία καθορισμού από το ΑΣΕΠ των «παγίων μερών» του περιεχομένου των προκηρύξεων επιλογής προσωπικού με βάση προκαθορισμένα και αντικειμενικά κριτήρια (άρθρα 28 – 30 του ν. 4765/2021).


Ειδικότερα, στο ΦΕΚ, , περιγράφονται τα δικαιολογητικά-πιστοποιητικά για την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ και αναλύεται η ισχύς βασικών τίτλων σπουδών, για θέσεις ΠΕ, ΔΕ, ΤΕ, η διαδικασία με τον ΕΟΠΠΕΠ, τα διδακτορικά, μεταπτυχιακά, η αναγνώριση τίτλων αλλοδαπής, οι «ισοτιμίες» και οι λοιπές βεβαιώσεις.


Στο επόμενο μέρος αναλύονται η διαδικασία απόδειξης εμπειρίας ειδικών περιπτώσεων, τα stage, οι γνώσεις Η/Υ, τα πτυχία ξένων γλωσσών, οι περιπτώσεις ΑμΕΑ κ.α..


Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365