Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Παράλληλο Μηχανογραφικό: Πως γίνεται η δήλωση προτιμήσεων για τα ΙΕΚ

Δείτε το ΦΕΚ

Με ΦΕΚ του Υπουργείου Παιδείας καθορίζονται τα στοιχεία που χρειάζονται για τη συμπλήρωση του παράλληλου μηχανογραφικού και τη δήλωση προτιμήσεων.

Σύμφωνα με την απόφαση:


«Η δήλωση προτιμήσεων στο παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο υποψηφίου/ας υποβάλλεται με:


τα ατομικά στοιχεία (ονομαστικά στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας),


τα στοιχεία αποφοίτησης (είδος, έτος απόκτησης και βαθμός τίτλου απόλυσης),


τα στοιχεία που αφορούν την ιδιότητα πολύτεκνου γονέα ή τέκνου πολύτεκνης οικογένειας, ιδιότητα τρίτεκνου γονέα ή τέκνου τρίτεκνης οικογένειας,


την ιδιότητα προστάτη ή τέκνου μονογονεϊκής οικογένειας, την ιδιότητα της ειδικής περ. στ) της παρ. 5 του άρθρου 4 της υπό στοιχεία Κ5/160259/8.12.2021 απόφασης του Γενικού Γραμματέα ΕΕΚΔΒΜΝ του Υ.ΠΑΙ.Θ., όπως εκάστοτε ισχύει, τις επιλογές προτίμησης και αποτελεί επίσημο παραστατικό για τη μηχανογραφική επεξεργασία των στοιχείων του/της υποψηφίου/ας».


Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365