Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Ανανέωσε και συνεχίζει στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Ο Σκυδραίος τεχνικός κάτοχος OYEFA pro θα βρίσκεται και την ερχόμενη σεζόν στο τεχνικό team του Ηρακλή

Συνεχίζει στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ο Βαγγέλης Ντίσιος που ανανέωσε την συνεργασία για μια ακόμη σεζόν με τον Γηραιό.

Ο Σκυδραίος τεχνικός κάτοχος OYEFA pro θα βρίσκεται και την ερχόμενη σεζόν στο τεχνικό team του Ηρακλή, ως άμεσος συνεργάτης του τεχνικού Κώστα Γεωργιάδη.

Υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο ανδρών και έτσι ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας τους, βρισκόμενοι σε μία πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής.

1 σχόλιο:

  1. καλό παιδί, καμιά φορά απλώς του ξεφεύγει η πονηριά και αποκτά εχθρούς.Εργατικός προχωράει αθόρυβα.Το θέμα είναι ότι στη Τρίγλια δεν εξελίσσεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365