Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Ανακοίνωση νοσοκομείου Έδεσσας για τη λειτουργία του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.

Ανακοίνωση

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πέλλας θα ήθελε να ενημερώσει τους πολίτες ότι πάντα μεριμνά για τη λειτουργία του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.) Πέλλας.


Οι οικονομικές συνθήκες τα τελευταία δύο χρόνια, συνετέλεσαν στη διαμόρφωση υψηλότερου επιπέδου τιμών των υλικών με αποτέλεσμα οι επαναλαμβανόμενες διαγωνιστικές διαδικασίες για τις απαιτούμενες παρεμβάσεις και συντηρήσεις του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. να αποβούν άγονες.


Αυτό το διάστημα καταβάλλονται συντονισμένες προσπάθειες από την 3η ΥΠΕ και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Πέλλας, ώστε να επισπευστούν οι διαδικασίες προκήρυξης νέου διαγωνισμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις κτιριακές υποδομές.

Παράλληλα, γίνονται ενέργειες για την ενίσχυση του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. σε ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να παρέχονται υπηρεσίες βέλτιστου επιπέδου στους πολίτες, ο αριθμός των οποίων περιορίστηκε λόγω της πανδημίας.


Η Διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθεια εκσυγχρονισμού με όλους τους διαθέσιμους πόρους, προκειμένου να αξιοποιηθεί η εν λόγω δομή σε όλο το εύρος των εν δυνάμει παρεχόμενων υπηρεσιών.


Από τη Διοίκηση του Γ.Ν.Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365