Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή αρδευτικών δικτύων στο Αγρόκτημα του Δήμου Αλμωπίας! (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Κετικίδη
Δείτε την ανάρτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Κετικίδη:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή αρδευτικών δικτύων στο Αγρόκτημα του Δήμου Αλμωπίας! 

Συγκεκριμένα κατασκευάζονται αρδευτικά δίκτυα σε Άλωρο, Αψαλο, Λουτρακι, Προμαχους, Εξαπλάτανο, Χρυσή, Ριζοχώρι, Μηλιά συνολικού μήκους περίπου 4.000 μέτρων. 

Παρεμβασεις που έχουν ως σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των δικτύων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών σε περιοχές όπου η άρδευση παρουσίαζε προβλήματα. 

Συνεχιζουμε να βελτιώνουμε βασικές υποδομές του Δήμου και επίκειται εκ νέου μελέτη και κατασκευή και άλλων δικτύων σε σύντομο χρονικό διάστημα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365