Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας: Δείτε το νέο Δ.Σ.

Δείτε το νέο Δ.Σ.

Δείτε το νέο Δ.Σ. των Λουτρών το οποίο διαμορφώθηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση, με την αντικατάσταση των μελών Χριστίνας Τζέκου και Γεωργίας Μαγγίρη οι οποίες παραιτήθηκαν.


Δείτε το έγγραφο όπως ανέβηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΔΩ









5 σχόλια:

  1. 41 προσλήψεις λέει το ΔΣ για τον 1μισο μήνα Ιούλιο Αύγουστο. Να σας ενημερώσω ότι οι θέσεις των λουτρών είναι στάνταρ, Υδροθεραπευτιριο, καταρακτες, πισίνα. Από που προέκυψαν οι παραπάνω θέσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως και από τις στάνταρ θέσεις όπως λες, πηγαίνουν για δουλειά?
      Αν δούλευαν κανονικά όλοι αυτοί που έχουν προσληφθεί,θα ντρεπόσουν να πατήσεις.
      Ενώ τώρα σιχαίνεσαι να πατήσεις

      Διαγραφή
  2. Ο κάθε ένας σας κοιτάει το εύτο του και τα χρήματα εκεί έτσι φενεται κοιτάξτε να συγκεντροθιτε εκεί πέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα πόστα που λέω καταρακτες κλπ πηγαίνουν υποχρεωτικά, τώρα εργάτες, φυλακές κλπ. Οπως τα κανονίζουν. Απλα υπάλληλοι Υδροθεραπευτιριου χωρης αγγλικά και υπολογιστές. Φυλακές από το πουθενά 2μηνα και μπλοκάκια, ναυαγωσοστες 6 άτομα για μια πισίνα... 😂. 2 πύργους και με το παραπάνω καλύπτονται με 6 άτομα σε παραλία, όχι σε πισίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο δήμαρχε ωραία η επιλογή του διευθύνων συμβούλου, εάν δε γνωρίζεις για τις ιδιαιτερότητες της θέσης μπορείς να ρωτήσεις τους ειδικούς συνεργάτες αν δεν ξέρουν να σου απαντήσουν μπορείς να αναζητήσεις πληροφορίες στο Google εάν πάλι δεν ξέρεις να το γράψεις μπορείς να άνοιξεις ένα λεξικό κι αν δεν ξέρεις να διαβάσεις τότε τι να πω Βγες στην πλατεία και ρώτα κάποιος θα βρεθεί να σου απαντήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365