Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Ανακοίνωση συγνώμης της Δόξας Μαυροβουνίου προς τον Άρη Προφήτη Ηλία

Ανακοίνωση

Η Δόξα Μαυροβουνίου ζητά συγνώμη από το αδερφό σωματείο του Άρη Πρ.Ηλία, διότι εκ παραδρομής αναφέρθηκε ότι ο αθλητής Θωμάς Τσίκος αποκτήθηκε από τον Άρη Πρ.Ηλία.

Το σωστό είναι ότι αποκτήθηκε από τον Όλυμπο Αψάλου και παλιότερα είχε αγωνιστεί στον Άρη Πρ. Ηλία.
Η διοίκηση της Δόξας Μαυροβουνίου

4 σχόλια:

  1. Αδελφό σωματείο αλλά τον πήρα.
    Χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε και σας προσκαλούμε στην γιορτή μας. Ελάτε να χορέψουμε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άρθρο που διαβάσαμε στο Αριδαία 365 δεν αναφέρει ότι ο παίκτης έπαιζε την προηγούμενη σεζόν στον Άρη Προφήτη Ηλία αλλά στο παρελθόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αρχική ανακοίνωση του Μαυροβούνιου έλεγε ότι αγωνιζόταν πέρσι στον Προφήτη, κάτι το οποίο διορθώσαμε εμείς λίγες ώρες αργότερα μετά από επισήμανση της διοίκησης του Προφήτη

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365