Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Ασφαλτόστρωση στο Ριζό Σκύδρας - Ι. Τζαμτζής: «Συνεχίζουμε με έργα ουσίας» (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης δρόμου, συνολικού μήκους 1893 μ., που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Τοπικής Κοινότητας Ριζού.

Το συνολικό κόστος των εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 255.000,00 με ΦΠΑ 24%.  Το έργο αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο ευθύνης της. Το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής επισκέφθηκε την περιοχή και ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών.  Σε δηλώσεις του ο κ. Τζαμτζής τόνισε : « Σε τρεις ημέρες θα ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση δρόμων στο Ριζό.  Συνεχίζουμε με έργα ουσίας και προσφοράς στους συμπολίτες μας».






1 σχόλιο:

  1. Έργο ουσίας μπορεί να χαρακτηριστεί η σύνδεση με την Θεσσαλονίκη και την Εγνατία γιορδανης όλα τα άλλα είναι μπαλώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365