Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Τραγωδία στα Σπάτα: Συνελήφθη ο πιλότος του ελικοπτέρου και δύο τεχνικοί

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 3 συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Aρχών για το δυστύχημα με το ελικοδρόμιο στα Σπάτα όπου έχασε τη ζωή του ο 21χρονος Βρετανός τουρίστας.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 3 συλλήψεις για το θλιβερό περιστατικό καθώς μετά τον πιλότο του ελικοπτέρου συνελήφθησαν και 2 τεχνικοί εδάφους του ελικοδρομίου που προσγειώθηκε το ελικόπτερο.

Σε βάρος του πιλότου της μοιραίας πτήσης έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια ενώ την προανάκριση για το δυστύχημα έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις από τους επιβάτες του ελικοπτέρου καθώς και από τους εργαζόμενους στο ελικοδρόμιο ώστε να εξακριβώσουν γιατί ο πίσω έλικας ήταν σε λειτουργία ενώ το ελικόπτερο είχε προσγειωθεί.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365