Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Δ. Σταμενίτης: «Παράταση προθεσμίας για την εγγραφή των αθλητικών σωματείων στο ηλεκτρονικό μητρώο»

Ο κύριος Αυγενάκης έκανε δεκτό το αίτημα του προέδρου της ΕΠΟ

Αποδεκτή έγινε σήμερα από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη η βουλευτική τροπολογία που κατέθεσαν 38 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Πέλλας κ. Διονύσης Σταμενίτης.

 

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η τροπολογία, παρατείνεται μέχρι τις 17 Αυγούστου 2022 η προθεσμία που έχουν τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία προκειμένου να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες και να λάβουν την ειδική αθλητική αναγνώριση και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων. 

Αναφορικά με το ζήτημα ο Βουλευτής Πέλλας κ. Σταμενίτης ο οποίος υπογράφει την τροπολογία δήλωσε τα εξής: 

«Η αποδοχή της τροπολογίας που συνυπογράφουμε με τους συναδέλφους βουλευτές αποτελεί ένα θετικό γεγονός καθώς δίνει ένα χρονικό περιθώριο 17 ημερών στα αθλητικά σωματεία που είτε λόγω φόρτου των αρμόδιων υπηρεσιών είτε λόγω φόρου των ίδιων των υπευθύνων του εκάστοτε σωματείου, δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες εγγραφής στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων. Μεριμνούμε λοιπόν ώστε όλα τα σωματεία να εγγραφούν και να είναι έτσι σε θέση να απολαμβάνουν όλες τις παροχές τις Πολιτείας».

3 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΟΠΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 38 ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΙ 17 ΜΕΡΕΣ? ΑΞΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι παράταση. Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο. Αντε μας κάνετε και χάρη. Καταντήσατε ανύπαρκτο το ποδόσφαιρο στη Πέλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τά λεφτά από τό στοίχημα ρεεέεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365