Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Γ. Κετικίδης: Δεν έχουν ρεύμα αντλιοστάσια ύδρευσης σε Προμαχους, Ξιφιανη, και Κωνσταντια - Ζητάμε την άμεση επίλυση των προβλημάτων

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Πολλά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, δεν έχουν ρεύμα αντλιοστάσια ύδρευσης σε Προμαχους, Ξιφιανη, και Κωνσταντια με αποτέλεσμα να μην έχουν νερό οι παραπάνω οικισμοί.

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας απο πολυ νωρίς έχει επισκεφτεί όλα τα σημεία και από το πρωί έχουμε ειδοποιησει τον ΔΕΔΔΗΕ ώστε να αποκαταστήσει τις βλαβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης με την επισήμανση του εξαιρετικά επείγοντος διότι πρόκειται για υδροδότηση οικισμών. 

Μέχρι στιγμής τα προβλήματα παραμένουν.

Θα συνεχίσουμε να ζητάμε την άμεση επίλυση των προβλημάτων. 

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. 


ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Έλα πες το.... έτοιμος είσαι....κάντε μηνύσεις.... είστε για τα πανηγύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365