Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Προπονητές και προϋποθέσεις για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΣ Πέλλας

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΣ Πέλλας για τους προπονητές των ομάδων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, τις προϋποθέσεις και τα διπλώματα που πρέπει να έχουν στην κατοχή τους, για να είναι νόμιμα τα σωματεία.

«Προπονητές για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23

Σας γνωρίζουμε ότι για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023 οι προπονητές των σωματείων της Α1 κατηγορίας θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. , να είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA B και άνω και ταυτότητα UEFA τριετούς διάρκειας σε ισχύει. Επίσης θα πρέπει να είναι μέλη Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου. 

Οι προπονητές των σωματείων της Α΄ και Β΄ κατηγορίας θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. , να είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA C και άνω και ταυτότητα UEFA τριετούς διάρκειας σε ισχύει. Επίσης θα πρέπει να είναι μέλη Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου. 


Οι προπονητές των σωματείων που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα υποδομών θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. , να είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA C και άνω και ταυτότητα UEFA τριετούς διάρκειας σε ισχύει. Επίσης θα πρέπει να είναι μέλη Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου. 

Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση του Δελτίου πιστοποίησης Προπονητή περιόδου 2022/2023 , θα κατατεθούν μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.»

1 σχόλιο:

  1. Φρέσκο νέο: Ο Β. Ασλανίδης, νέος προπονητής του Α.Σ. Γιαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365