Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Καλώς τα παιδιά, καλό μήνα κλπ.

Μιας και απόλυτη σιωπή στα της ΕΠΣ, έχω πράμα σήμερα.

Πρώτον, παρακαλειται το 11μελες ΔΣ της ΕΠΣ να αναλάβει πρωτοβουλία, να ενημερώσει τι σκέφτεται κυρίως για Α1 ( έναν η δύο ομίλους ως το περισινο φιάσκο).

Επειδης πολλά ακούγονται στην πιάτσα, αρκετά λέγονται περί τσουφ πιθανόν κάποιων, οφείλει η Αρχή να σφυρίξει όσο είναι νωρίς γιατί με γιατροσόφια Σεπτεμβρίου δεν κλείνει η πληγή.

Εν ολίγοις κύριοι, θα πρέπει και επιβάλλεται να γνωρίζει ο ποδοσφαιρικός πόσες ομάδες θα λάβουν μέρος, πως θα γίνει το Pella league κλπ κλπ.

Τώρα, πάμε στις προβλέψεις μου.

Δυνατοί από Καρατζοβας, τα Λυκοστομακια που ενισχύονται, ο μπάρμπα Βάνες εξ Ορμάς, ναι ναι θα το δείτε και ο τρισενδοξος Olympous of Apsal. Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγάλος παραγωγός- εξαγωγέας κρασιών και τσίπουρου Cost Moll είναι έτοιμος για άνοδο στην Γ του ιστορικού Ολύμπου.

Από την κεντρική περιφέρεια του Νομού, η ιστορική και πολυσυμμετοχικη στην κατηγορία Doxa de Mandal, με εύπορο Βαλκανιο εξαγωγέα φρούτων είναι έτοιμη να νοιώσει δόξες του '99.

Από Γιαννιτσά, είτε θέλουν είτε όχι, η ιστορική Αναγεννηση- ΑΣ έχει το ασηκωτο όνομα!!

Το δίδυμο Savva-Teo είναι έτοιμοι για μπάνια στα βαθιά νερά του Ατλαντικού. Φέτος συμμετοχή στα μπαράζ και του χρόνου θέλουν να είναι ως τον φετινό Blou Astir Tripotame.

Μεγάλο ενδιαφέρον και στην Α των 16 που στο τέλος θα είναι 14. 

Από τις κινήσεις των ομάδων, κρυφές η φανερές, κάποια στοιχεία δείχνουν ότι οι ομάδες της Σκυδρας- Μενηιδας ( και οι τέσσερις παρακαλώ!!) θέλουν και θα προσπαθήσουν για Pella league.

Σίγουρα, μεγάλο όνομα και μεράκι από τον Κουτσαβακη των ροσονέρι. Οργάνωση, διάθεση και κυρίως θα πω εγώ, ο Πρίγκηπας είναι για μεγάλα σαλόνια, σαραυ παρακαλώ.

Τέλος πάντα υπολογισμός ο Αris of Saimon, ένας σύλλογος με καλές διαθέσεις.

Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, αυτά για σήμερα πρωτομηνιά και όλα Γκουντ.

ΥΓ.... Ανεπίσημες πληροφορίες και όχι κουτσομπολιά, αναφέρουν ότι μεγαλοεφοπλιστης και μεγαλοεμπορας είναι έτοιμος για επενδύσεις στο κέντρο του Νομού και συγκεκριμένα σε ομάδα- Μεγαλοχώρι. Ειδωμεν!!!

1 σχόλιο:

  1. Μάθε τους μπαλιτσα ρε ΠΡΥΤΑΝΗ του ερασιτεχνικού,ξέρεις κανταρια μπάλα,πέφτεις σε όλα μέσα κ είσαι όχι ένα αλλά δύο βήματα μπροστά,πιστεύω θα αγναντεύεις κάπου ψηλά κ θα κοιτάς το πέλαγος,αναμένοντας την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν όπου θα έχεις πολλά να μας μάθεις,κ θα λες αγναντεύοντας το πέλαγος κ κάπου στο βάθος της όμορφης θέας...ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΜΠΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365