Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Ευχαριστήριο Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Πέλλας στον πολυχώρο ΠΑΝΘΕΟΝ

Ευχαριστήριο

Η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Πέλλας  ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση πολυχώρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» και ειδικότερα τους Δήμτση Γεώργιο και Δήμτση Χρυσάνθη, για την διάθεση ηλεκτρολογικού υλικού για τις ανάγκες του Πυροφυλακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αριδαίας.

Στην προσπάθεια της μέγιστης δυνατής απόδοσης των Υπηρεσιών μας, είναι για εμάς ιδιαιτέρως σημαντική η υποστήριξη που μας παρέχετε.


Ο Διοικητής

Ζώης Κ. Γιώτης

Πύραρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365