Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Αλμωπία: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στα φανάρια Ξιφιανής - Αλώρου - Ένα άτομο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτό
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στα φανάρια Ξιφιανής - Αλώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νταλίκα δεν σταμάτησε εγκαίρως για το κόκκινο φανάρι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει, όχι ευτυχώς με μεγάλη ταχύτητα, προπορευόμενο όχημα και εκείνο με την σειρά του άλλα δύο.

Τα οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές, ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος είχε πόνο στο στήθος σύμφωνα με πληροφορίες.

Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία.

Δείτε την φωτό:





3 σχόλια:

  1. Ήταν αναμενόμενο,σε μια περιοχή με ελλιπεστατη αστυνόμευση να συμβεί κάτι τέτοιο.
    Πριν λίγες μέρες ενώ ήμασταν σταματημένοι με κόκκινο,ένα όχημα ίσα που έκοψε λίγο ταχύτητα,μας προσπεράσε επιδεικτικά και πέρασε με κόκκινο.
    Ας καθίσει και καμιά φορά εκεί ένα περιπολικό,να δει ποιοί περνάνε και πως.
    Ένα φανάρι που ελάχιστοι σέβονται και η ορατότητα του και από τις δύο πλευρές είναι ανεπαρκεστατη λόγω των κλαδιών από τα δέντρα.

    Επίσης,γιατί δεν λέτε ότι το κίτρινο προειδοποιητικό φανάρι που δηλώνει ότι υπάρχει σηματοδότης στο σημείο, είναι καμμένο εδώ και μήνες.
    Από την κατεύθυνση που έγινε το ατύχημα,από Άψαλο προς Αριδαία.
    Μην μου πείτε πως δεν το είδε κανένας άλλος?
    Ή δεν το είδε κανένας από τους ιθύνοντες η τα τόσα περιπολικά που περνάνε από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπήρξε δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ σοβαρό κράτος η Ελλάς...
      Ελλειπή παιδεία σε όλα...

      Διαγραφή
  2. όταν τις περισσότερες φορές περιμένεις 5 λεπτά χωρίς να περνάει ψυχή ,μαθαίνουν οι περισσότεροι να φεύγουν και με κόκκινο.Καλύτερα να έχει φανάρια στο κέντρο της Αριδαίας παρά σ αυτό το σημείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365