Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ από το βιβλιοπωλείο ΤΟΞΙΔΗ

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο Δασάκι στην Αριδαία, η παρουσίαση του Βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη "ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ", από το βιβλιοπωλείο "ΤΟΞΙΔΗ".

Ομιλητές ήταν η Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Πολυξένη Νάνου και η πρώην πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλογού Κωνσταντίας Ουρανία Κωνσταντινίδου. Ο συγγραφέας αναφέρθηκε στο βιβλίο του, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, καθώς και το Βιβλιοπωλείο ΤΟΞΙΔΗ για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, ενώ τόνισε στην ιδιαίτερη σχέση αίματος όπως την χαρακτήρισε που έχει με την Μακεδονία.

Την παρουσίαση του βιβλίου έντυσε μουσικά η Κική Παρτσανάκη ερμηνεύοντας τραγούδια του Σασμού, συγγραφέας του οποίου είναι ο Σπύρος Πετρουλάκης, συνοδευόμενη στα πλήκτρα από τον Λευτέρη Κοβάτση. 

Επίσης οι Ακρίτες Αλμωπίας παρουσίασαν χώρους από την Μακεδονία.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, οι Αντιδήμαρχοι Αναστασίαδης, Γιάντσης, Νάνου, Σέλκος, Χατζηγιαννιδης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Βέσκος, ο Χρήστος Δόντσος, ο περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεωργίου και Προκοπίδης, καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Τάκης Μπίνος.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:













































































2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια!! Περάσαμε καταπληκτικά!! Από τις καλύτερες εκδηλώσεις που έχουν γίνει στην περιοχή μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365