Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Παραγωγοί Πατάτας Αρχαγγέλου: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Αλμωπίας

Ο Αρχάγγελος Αλμωπίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά σε παραγωγή πατάτας

Την δημοτική αρχή, τον δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση αλλά και τον αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας Γιάννη Κετικίδη θέλησαν να ευχαριστήσουν οι παραγωγοί πατάτας Αρχαγγέλου, αφού η σημερινή δημοτική αρχή έλυσε το χρόνιο πρόβλημα άρδευσης των χωραφιών.


Ο Αρχάγγελος Αλμωπίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά σε παραγωγή πατάτας, με τους αγρότες του χωριού να αντιμετωπίζουν εδώ και πολλά χρόνια πρόβλημα με την άρδευση. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ήταν αυτός που ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα των αγροτών και έλυσε το πρόβλημα άρδευσης με την τοποθέτηση  δύο νεών υπερσύγχρονων πομόνων άρδευσης.


Συγκεκριμένα ο Θανάσης Τόντας παραγωγός πατάτας και άλλοι παραγωγοί πατάτας του Αρχαγγέλου δήλωσαν:


“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο μας Χρήστο Μπάτση. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας μαζί με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Κετικίδη ανταποκρίθηκαν άμεσα στα αιτήματα μας και τοποθέτησαν νέες πόμονες με τις οποίες μπορούμε πλέον εύκολα να ποτίσουμε τα κτήματα μας. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας ήταν αυτός που κατανόησε και επίλυσε ένα πάγιο αίτημα των παραγωγών πατάτας του χωριού μας, καθώς εδώ και πολλά χρόνια ακούγαμε μόνο εξαγγελίες χωρίς να βλέπουμε λύσεις. Ωστόσο ο δήμαρχος από την πρώτη στιγμή που του μεταφέραμε το πρόβλημα άρδευσης εργάστηκε και πέτυχε την λύση του. Η σημερινή δημοτική αρχή στέκεται αρωγός στην παραγωγή μας και της οφείλουμε ένα δημόσιο ευχαριστώ”

2 σχόλια:

  1. Για αυτό οι δήμαρχοι χωρίς πτυχίο είναι πιο αποτελεσματικοί και θα γίνει ξανά δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκανε το αυτονόητο, γι .αυτό δεν εκλέγονται. Τι πρέπει να κάνουμε στον Εξαπλατανο ναι βγούμε και να τον βρίζουμε .Κυρ Παντελιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365