Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Ο καιρός τρελάθηκε, πού θα δούμε καταιγίδες και χαλάζι

Δείτε την ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Με ανάρτηση του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί οτι μετά την έντονη ζέστη ακολουθούν μπουρίνια και επικίνδυνες καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, με ανάρτησή του στο προσωπικό του προιφίλ στα social media, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «μετά την έντονη ζέστη των τελευταίων ημερών φαίνεται πως θα ακολουθήσει έντονη αστάθεια την Πέμπτη με μπουρίνια και επικίνδυνες καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας φαινόμενα που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλάζι και έντονους κεραυνούς».


Τα γεωγραφικά διαμερίσματα όπου θα απασχολήσει αυτή η διαταραχή θα είναι η Ήπειρος, η Μακεδονία, η Θεσσαλία με έμφαση τα δυτικά και βόρεια τμήματα, τμήματα της δυτικής - κεντρικής Στερεάς, το εσωτερικό της Πελοποννήσου με έμφαση ορεινούς και ημιορεινούς όγκους, τμήματα της Θράκης και του βόρειου κυρίως βορειοδυτικού Αιγαίου.

 

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σημειώνει ότι «εξαιτίας του ότι η ατμόσφαιρα τις τελευταίες ημέρες είναι αρκετά ξηρή, είναι πολύ πιθανό σε περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες, να προκληθούν πυρκαγιές εξαιτίας των κεραυνών.

Έτσι λοιπόν σε μεγάλο τμήμα της χώρας μας την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή θα πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα».


Δείτε την ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365