Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Κωνσταντίνος Αργυρός ΕΠΙΣΗΜΟ: Δείτε ποιοι θα είναι μαζί του στα Λουτρά Πόζαρ στις 6 Αυγούστου

Δείτε ποιοι θα κάνουν το warm-up

Δείτε την επίσημη ενημέρωση της Panik Records για τις συναυλίες του Κωνσταντίνου Αργυρού τον Αύγουστο, ανάμεσα στις οποίες στις 6 Αυγούστου είναι και αυτή των Λουτρών Πόζαρ. 


Δείτε ποιοι θα κάνουν το warm-up:

Ο argiros_konstantinos, ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης - φαινόμενο με τις αμέτρητες πλατινένιες επιτυχίες, συνεχίζει την εντυπωσιακή και sold out περιοδεία του «Eleftheros Tour», με την υποστήριξη του Johnnie Walker.

Οι συναρπαστικές συναυλίες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον πιο επιτυχημένο λαϊκό καλλιτέχνη της γενιάς του, να γεμίζει κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου με τις nο1 επιτυχίες του, τις εξαιρετικές ερμηνείες του, εντυπωσιακά σκηνικά, μεγάλες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.

Σε κάποιες από τις συναυλίες του Αυγούστου θα είναι μαζί του η josephinewendel, η «εκρηκτική» hit performer με τα αλλεπάλληλα no1 singles και τις εντυπωσιακές live εμφανίσεις. 

Special guests σε κάποια live θα είναι ο nerogreco, ο κορυφαίος καλλιτέχνης της ελληνικής rap/ trap σκηνής και ο rack.barcode, ένας από τους πιο hot artists της ίδιας σκηνής. 

Σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας, το warm-up κάνουν οι kingsofficial.

Οι σταθμοί του «Eleftheros Tour» τον Αύγουστο:

• 4 Αυγούστου, Λευκάδα, Δημοτικό Στάδιο

• 6 Αυγούστου, Λουτρά Πόζαρ

• 12, 13, 14, 15 Αυγούστου, Χαλκιδική, Markiz

Μαζί του η Josephine

• 17 Αυγούστου, Νάξος, Δημοτικό Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Νάξου «Δημήτρης Περιστεράκης»

• 19 Αυγούστου, Αρχαία Ολυμπία, Θέατρο Φλόκα

• 22 Αυγούστου, Ηράκλειο Κρήτης, Παγκρήτιο Στάδιο

Μαζί του η Josephine / Special guests Light, Rack

• 24 Αυγούστου, Χίος, Δημοτικό Στάδιο

• 29 Αυγούστου, Σαντορίνη, Γενικό Λύκειο Θήρας

Μεγάλος χορηγός: johnniewalker

Υποστηρικτής: skyexpressgreece  

Χορηγός επικοινωνίας: megatvcom

Διοργάνωση: panik.live

Εισιτήρια προπωλούνται στο vivagr_tickets

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365