Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Απάντηση Νοσοκομείου Γιαννιτσών σε δημοσίευμα περί αναστολής λειτουργίας της Γυναικολογικής Κλινικής

Δελτίο Τύπου

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών σχετικά με σημερινό δημοσίευμα περί αναστολής λειτουργίας της Γυναικολογικής κλινικής παραθέτει τα κάτωθι: 


Η στελέχωση της Γυναικολογικής κλινικής σε Ιατρικό προσωπικό αποτελείται από 5 Ειδικούς Ιατρούς και 3 Ειδικευόμενους Ιατρούς. Κατά τις τελευταίες 10 μέρες λειτουργίας έχουν κατατεθεί κατά σειρά 3 αναρρωτικές άδειες Ειδικών Ιατρών (η μία εξ αυτών μακροχρόνια). Δεν τίθεται κανένα ζήτημα αναστολής λειτουργίας καθώς η εφημέρευση της Κλινικής συνεχίζεται κανονικά και σε συνεργασία για την διεκπεραίωση περιστατικών, εφόσον απαιτείται, με τα όμορα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και το ΕΚΕΠΥ. Παρόμοιες αναφορές αγνοούν την προσπάθεια εκ μέρους του Υγειονομικού προσωπικού που καταβάλλεται για την επαρκή κάλυψη του πληθυσμού ευθύνης του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365