Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Σκιάθος: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που γυναίκα εκτοξεύεται στη θάλασσα από τουρμπίνα αεροπλάνου στο αεροδρόμιο

Δείτε τα επίμαχα δευτερόλεπτα
Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει όλα όσα έγιναν στο αεροδρόμιο του νησιού. Ο τραυματισμός της γυναίκας καταγράφεται σε βίντεο και η Σκιάθος συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο. Δείτε τα επίμαχα δευτερόλεπτα με το αεροπλάνο να κάνει στροφή κοντά στους πεζούς…

Η Σκιάθος στο επίκεντρο μετά το νέο σοβαρό ατύχημα στο αεροδρόμιο, με μία γυναίκα να μεταφέρεται σε νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στο βίντεο ντοκουμέντο τη βλέπουμε να στέκεται μαζί με άλλους πεζούς και να βλέπει το αεροπλάνο που έπαιρνε θέση απογείωσης. Ξαφνικά βρίσκεται στην ίδια ευθεία με τα αέρια από τις τουρμπίνες του boeing και πέφτει στο έδαφος. Η ίδια μάταια προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία της. Χτυπάει στο έδαφος και παρασύρεται μέσα στη θάλασσα.

Τη γυναίκα παρέλαβε πλήρωμα του ΕΚΑΒ και την οδήγησε στο Κ.Υ Σκιάθου όπου χρειάστηκε να διανυκτερεύσει ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας του νησιού διέγνωσαν κάταγμα στη λεκάνη, κάκωση στο δεξί ώμο και τραυματισμό στον αριστερό αντιβραχίονα. Ακόμη, από την πτώση προκλήθηκε αιμάτωμα στο κεφάλι γεγονός που έκρινε αναγκαία τη διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του skiathoslife.gr, τη στιγμή εκείνη δίνουν μάχη να μην παρασυρθούν και άλλα άτομα που βρίσκονται κοντά στην άτυχη γυναίκα. Εκείνη όμως ήταν αδύνατον να κρατηθεί. Οι παρακάτω εικόνες διαψεύδουν τις αρχικές πληροφορίες, που ανέφεραν ότι η 61χρονη είχε σκαρφαλώσει σε πεζούλι για να έχει καλύτερη οπτική. Ήταν στο δρόμο λίγα μόνο μέτρα από τον διάδρομο προσγείωσης. Έναν από τους πιο επικίνδυνους στη χώρα, με τα ατυχήματα που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα να προβληματίζουν.


Οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της 61χρονης. Στο πλευρό της, βρίσκονται στενοί συγγενείς, που έκαναν μαζί της διακοπές. Οι άνθρωποι που την έβλεπαν να έχει ανέβει στο πεζούλι για να τραβήξει βίντεο, χωρίς τότε να βάλουν στο μυαλό τους, τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα και τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς τουριστών και ντόπιων, o δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας υπογράμμισε πως στο εν λόγω σημείο υπάρχει επαρκής σήμανση που πρέπει να τηρείται από όλους. «Έχουμε ειδοποιήσει την αρμόδια εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο μετά τα ατυχήματα, όμως ο χώρος έχει επαρκή σήμανση προειδοποίησης, ακόμη και φωτεινό σηματοδότη. Ορισμένοι ωστόσο, επιλέγουν να υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους και παραμένουν στο σημείο. Μοιάζει όμως είναι σαν επιχειρούμε να περάσουμε το φανάρι με κόκκινο» υπογραμμίζει ο δήμαρχος Σκιάθου.

Ο δήμαρχος προσθέτει στο grtimes.gr, ότι πολλοί «κάνουν το λάθος και πλησιάζουν πάρα πολύ κοντά στο σημείο από όπου απογειώνεται το αεροπλάνο. Και όταν μιλάμε για άτομα που είναι κάποιας ηλικίας δεν έχουν πολλές δυνάμεις για να ελέγξουν το σώμα τους από το έντονο ρεύμα που δημιουργείται, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος να τραυματιστούν».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365