Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

ΔΕΥΑ Έδεσσας: Ένταξη έργου για ενεργειακή αναβάθμιση

Δελτίο Τύπου

Μία σημαντική επιτυχία της ΔΕΥΑ Έδεσσας είναι η ένταξη του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης της ΔΕΥΑ Έδεσσας» στον άξονα «Περιβάλλον» του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.383.404,67€ και αφορά στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων συνολικής ισχύος 250kW στον βιολογικό καθαρισμό Έδεσσας και εγκατάσταση ευφυών συστημάτων διαχείρισης για την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του συνόλου των αντλιοστασίων της ΔΕΥΑ.

«Η μείωση του κόστους λειτουργίας της ΔΕΥΑ, με την παράλληλη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες – καταναλωτές αποτελούν τα ζητούμενα για τη ΔΕΥΑ Έδεσσας. Όλες οι ενέργειές μας κατατείνουν προς αυτή την κατεύθυνση, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της στρατηγικής μας» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Έδεσσας και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γιάννης Χατζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365