Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Θα λιώσουμε: Έρχεται πολυήμερος καύσωνας - Αρκετή ζέστη στην Αλμωπία

Αρκετή ζέστη στην Αλμωπία

Υψηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν στην χώρα της επόμενες μέρες, με αρκετή ζέστη και στην Αλμωπία.

Ανυπόφορη ζέστη και άπνοια αναμένεται να βιώσει ολόκληρη η Χώρα τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με το ΜΕΤΕΟ το καλοκαίρι θα δείξει τα...δόντια του σε πολλά σημεία της χ΄ώρας με τον υδράργυρο να αγγίζει μέχρι και τους 41 βαθμούς στην Αθήνα.


«Καυτός» ο Ιούλιος 

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr η άνοδος της θερμοκρασίας ξεκινάει από σήμερα, Πέμπτη 21/07 ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να διατηρηθούν για μεγάλο διάστημα. Αν και η εκτίμηση της διάρκειας της θερμής περιόδου εμπεριέχει σημαντική αβεβαιότητα, τα έως τώρα διαθέσιμα δεδομένα υποδεικνύουν ότι η θερμή περίοδος αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον έως το τέλος του μήνα.


Αρκετή ζέστη στην Αλμωπία

Σύμφωνα με το meteo.gr η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες στην Αλμωπία θα αγγίξει τους 40 βαθμούς. Συγκεκριμένα από την Παρασκευή έως την Δευτέρα η υψηλότερη θερμοκρασία θα φτάσει στους 39 βαθμούς.


1 σχόλιο:

  1. Η δημοτική αρχή δεν έχει πλάνο να κάνει την Αριδαία Πράσινη.Απέτυχε και σ αυτό. Ας ελπίσουμε ο επόμενος να μην αιφνιδιαστεί απ τα μελλοντικά προβλήματα.Όποιος δηλώνει υποψήφιος πρέπει να έχει έτοιμο πρόγραμμα χρηματοδότησης απ το εξωτερικό και τουλάχιστον 3 συνεργάτες εκτός Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365