Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Στην γεννέτειρα του την Νέα Πέλλα βρέθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Αντώνης Τσιφτσής (ΦΩΤΟ)

Δικαιολογημένα οι συγχωριανοί του νοιώθουν περηφάνια για τα επιτεύγματα του

Στην γεννέτειρα του την Νέα Πέλλα βρέθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Αντώνης Τσιφτσής, που μετά από μια δύσκολη σεζόν βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να βρεθεί κοντά στους δικούς του ανθρώπους.


Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί και το γήπεδο του χωριού του, όπου έκανε το δικό του πρόγραμμα για να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ταλαντούχος πορτιέρο που είναι και στόχος αρκετών ομάδων συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου Ν. Πέλλας Μιχάλη Παπαδόπουλο και είχαν εγκάρδια συνομιλία περί ποδοσφαιρικών θεμάτων.

Δικαιολογημένα οι συγχωριανοί του νοιώθουν περηφάνια για τα επιτεύγματα του και αναμένουν την στιγμή που θα τον καμαρώσουν σε ομάδα μεγαλύτερης εμβέλειας, από ότι είναι η ομάδα της Αρκαδίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365