Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Το Fuel Pass 2 «ρίχνει» την βενζίνη κάτω από τα 2 ευρώ

Η τιμή της βενζίνης θα πέσει και κάτω από τα 2 ευρώ την επόμενη εβδομάδα

Ο πρόεδρος των πρατηριούχων - εμπόρων καυσίμων Αττικής, το πρωί του Σαββάτου προχώρησε στην εκτίμηση ότι η τιμή της βενζίνης θα πέσει και κάτω από τα 2 ευρώ την επόμενη εβδομάδα.

Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε πως έχει καταγραφεί η μεγαλύτερη πτώση τζίρου στα πρατήρια υγρών καυσίμων τα τελευταία 8 χρόνια.


«Αυτό σημαίνει πως έχει πέσει η κατανάλωση και σε μία πτωτική πορεία αργεί αυτό να αποτυπωθεί στις αντλίες. Την επόμενη εβδομάδα, θα δούμε στην αντλία την τιμή της αμόλυβδης στα 2,20 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παπαστεργίου.


Παράλληλα σημείωσε πως με την άφιξη του Fuel Pass 2, η τιμή στην αντλία για τους οδηγούς των ΙΧ θα είναι φτάσει κάτω από τα 2 ευρώ.

5 σχόλια:

  1. το Σεπτέμβριο η βενζίνη θα έχει 3,50 ευρώ το λίτρο, το ψωμί 3 ευρώ, το γάλα 3 ευρώ ,ο κιμάς 15 ευρώ το κιλό...η ΔΕΗ φορτωμένη και τότε θα δούμε την κανονική ζωή πως είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς ο κοσμος είναι επιπόλαιος σε μεγάλο βαθμό και δεν προετοιμάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365