Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Σπάρτη: O γαμπρός πήγε στο γάμο με νεκροφόρα! (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν, χθες, στην πόλη της Σπάρτης. 


Άναυδοι και με τα κινητά ανά χείρας οι πολίτες της Λακωνικής πρωτεύουσας παρακολουθούσαν το θέαμα ενός γαμπρού, εργαζομένου στο γραφείο τελετών «Βλάχος – Μπαρέλος», να κατευθύνεται με στολισμένη νεκροφόρα στην εκκλησία, με σκοπό να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του.


Μάλιστα, η νύφη ακολουθούσε τη νεκροφόρα με ένα jeep, κάνοντας την καθιερωμένη περατζάδα στους δρόμους της Σπάρτης, πριν την τελετή.


Φυσικά, το σκηνικό έγινε viral στην τοπική κοινωνία, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι μετά την τελετή, ο γαμπρός πήρε τη νύφη κι έφυγαν για τη δεξίωση με τη νεκροφόρα!

 

Δείτε το βίντεο του FLY:




πηγή flynews.gr


2 σχόλια:

  1. Η βλακεία είναι ποιο απέραντη από το σύμπαν.
    Οκ κέρδισε τα λεπτά δημοσιότητας τού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ηλήθιοι είναι αήτητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365