Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Τραγωδία στα Σπάτα: Τα δύο σενάρια – Προσπαθούσε να βγάλει selfie ή μιλούσε στο τηλέφωνο (ΦΩΤΟ)

Ο 21χρονος είτε μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του και αφαιρέθηκε περπατώντας, είτε προσπάθησε να βγάλει μια selfie

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το δυστύχημα με το ελικόπτερο που στοίχισε τη ζωή στον 21χρονο Jack Fenton σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα. 


Ο νεαρός Jack κατέβηκε από το ελικόπτερο, μόλις αυτό έφτασε στα Σπάτα και κατευθύνθηκε προς το πίσω μέρος του όταν διαμελίστηκε από το έλικα που βρισκόταν ακόμα σε λειτουργία.


Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 21χρονος είτε μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του και αφαιρέθηκε περπατώντας, είτε προσπάθησε να βγάλει μια selfie…


Κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο ο νεαρός Jack κατέβηκε από το ελικόπτερο πριν σταματήσει να γυρίζει ο έλικας. Ένα ακόμα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι ο 21χρονος να μην άκουσε τον πιλότο εξαιτίας του θορύβου και να βγήκε από λάθος έξοδο. 


Σημειώνεται πως ο Jack Fenton επέστρεφε με φίλους του από διακοπές στην Μύκονο. Μάλιστα, σε άλλο ελικόπτερο που ακολουθούσε βρίσκονταν οι γονείς του. 


Ο Jack Fenton ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας της Βρετανίας και γιος του Miguel Fenton, εκπροσώπου ενός μεγάλου πάρκου κοντά στο Κεντ της Αγγλίας. 


Ο 21χρονος Jack Fenton θα συναντούσε στο ελικοδρόμιο τους γονείς του για να επιβιβαστούν στη συνέχεια σε ιδιωτικό jet από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». 


Για το θάνατο του 21χρονου συνελήφθη ο πιλότος του ελικοπτέρου καθώς και δύο τεχνικοί της εταιρείας.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, οι έλικες κάνουν περίπου 2 λεπτά να σταματήσουν από την ώρα που θα σβήσει ο κινητήρας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365