Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Φυτεία με περισσότερα από 140 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίσθηκε στη Χαλκιδική (φωτο & video)

Συνελήφθησαν δύο άνδρες, 23 και 26 ετών

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίσθηκε στη Χαλκιδική, μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας.


Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση το απόγευμα της Δευτέρας, στη Χαλκιδική, συνελήφθησαν δύο άνδρες, 23 και 26 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία συνεργού τους.


Ειδικότερα, στον βουνό του Χολομώντα, στη Χαλκιδική, εντοπίσθηκε ειδικά διαμορφωμένη φυτεία, στην οποία καλλιεργούσαν 148 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 170 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.


Στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, ποσότητα φύλλων κάνναβης βάρους 869 γραμμαρίων, καθώς και εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν, όπως λάστιχα ποτίσματος, σωλήνες άντλησης και δύο δεξαμενές νερού χωρητικότητας ενός τόνου η κάθε μία.


Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο μοτοσυκλέτες και δύο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365