Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Αριδαία: Έρχεται το 1ο GOOD BYE SUMMER PARTY

Κάλεσμα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας

Κάλεσμα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας.

Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής μας που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 1ο GOOD BYE SUMMER PARTY που θα πραγματοποιηθεί από τη ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας, στον κεντρικό και τον μικρό πεζόδρομο της Αριδαίας στις 9 Σεπτεμβρίου 2022.


Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 10/08/2022 έως τις 18/08/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλ. 2384024772 - 6944781113.


Με Εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας

Συλλέκτης Γεώργιος

8 σχόλια:

  1. μα ακούμε ζούμε το καλοκαίρι...να προετοιμαστούμε από τώρα ότι φεύγει? κι εμεις που θα πάμε διακοπές Σεπτέμβρη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πανηγυρια πρωτοι ειστε δεν εχουμε παραπονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ λέω να κάνουμε και ένα πάρτι "good bye Αλμωπία" και να καλέσουμε όλους όσους έχουν σακατεψει τα αυτοκίνητα από τους δρόμους, όλους όσους έχουν παιδιά και δεν έχουν παιδικές χαρές να τα πάνε.... Όλες τις μαμάδες με τα καρότσια που δεν έχουν πεζοδρόμια να περπατήσουν... Όλους όσους έχουν καεί τα χωράφια τους από πομονες που δε δουλεύουν... Κλπ κλπ..... Εκεί να δείτε κόσμο που θα έχει.....να οργανώσω κάλεσμα??? Είστε μέσα???? Τι λέτε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν είσαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο σου και προσπαθείς να δείξεις ότι κάνεις κάτι. Κατάντια, παρακμή, ψευτοδηθενιά και απόλυτη άγνοια για το τι συμβαίνει γύρω και τι απασχολεί τους δημότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι πόνο μοιράζεις Γιώργο.
    Σόδες να μοιράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πόνο άλλο τίποτα.
      Ποιος θα πονέσει στο τέλος περισσότερο δεν ξέρω.
      Θύμισε μου
      Σχετικά με αυτό
      https://m.naftemporiki.gr/story/1624013
      Τι ισχύει με τις διαφημιστικές πινακίδες
      Και τα ξαναλέμε

      Διαγραφή
  6. Μόνο να κρίνετε,να κρίνετε,να κρίνετε....Έχετε άραγε αναλογιστεί τις ευθύνες σας,σε βάθος εικοσαετίας,για τις επιλογές σας;όλοι οι Δήμαρχοι είναι άχρηστοι και από την επομένη της εκλογής τους,τους κατηγορείτε για όλα.Μα αν είναι άχρηστοι,σημαίνει ότι τους εξέλεξαν άχρηστοι.Το πρόβλημα όμως είναι άλλο,εκτός από άχρηστοι,είστε και αθεράπευτα ζηλιαρηδες.Καθε τετραετία δεν σας ενδιαφέρει να ψηφίσετε,αλλά να καταψηφισετε.Σας ενδιαφέρει δήθεν η αξιοκρατία,ενώ κατ ουσία ενδιαφέρεστε μόνο για τον εαυτό σας και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι κάποιοι επέλεξαν να εκλέξουν κάποιον άλλο,κάποιο διαφορετικό από τον προηγούμενο,δεν τους κάνει άχρηστους για την επιλογή τούς.
      Ότι η σημερινή δημοτική αρχή αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων δεν κάνει άχρηστους όσους πίστεψαν στο διαφορετικό.
      Κατάλαβες?
      Ασχολησου λοιπόν με τα πανηγύρια τυπιυ Street food,bye sumer food και λοιπές αηδιες.
      Αφού δεν μπορείτε να κάνετε τα ουσιώδη χαριστε καθρεφτάκια στους ιθαγενείς σας.
      Θέλω να σας δω όμως με τι μούτρα θα έρθετε να ξαναζητησετε ψήφο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365