Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Πρόεδρος Ν. Φλογητών για τον 16χρονο από την Σκύδρα: «Την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα μάλλον έπαθε ανακοπή»

Την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα έπαθε μάλλον ανακοπή, όμως ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες για το πως έγινε

Συγκλονισμένη είναι η Χαλκιδική, η τοπική κοινότητα των Νέων Φλογητών, αλλά και η Σκύδρα από όπου καταγόταν, από τον θάνατο ενός 16χρονου την ώρα που κολυμπούσε.


Για το τραγικό περιστατικό στη Χαλκιδική μίλησε στο newsit.gr ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέων Φλογητών, Άγγελος Ιωαννίδης ο οποίος τόνισε πως έχει ό,τι ήταν δυνατόν για να σωθεί το παιδί όμως τελικά κατέληξε.


Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «το παιδί φαίνεται πως ήρθε με την παρέα του από την Σκύδρα με λεωφορείο για μονοήμερη εκδρομή για μπάνιο. Την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα έπαθε μάλλον ανακοπή, όμως ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες για το πως έγινε. Αμέσως τον έβγαλαν έξω, υπήρχε και ναυαγοσώστης στην περιοχή καί άρχισαν να κάνουν μαλάξεις».


Ο κ. Ιωαννίδης τόνισε πως «έκαναν κάρπα, έκαναν τα πάντα. Όμως το παιδί δυστυχώς δεν ανταποκρινόταν. Έφερα κι εγώ προσωπικά τον απινιδωτή του χωριού αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να επανέλθει. Κάναμε ότι μπορούσαμε καλύτερο και όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα».


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365